ΟΕΕ: Ανοιχτό πρόγραμμα κατάρτισης για 2.000 ανέργους – Όλες οι λεπτομέρειες

άνεργοι

Ανοιχτό είναι το πρόγραμμα κατάρτισης του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος ( ΟΕΕ) για 2.000 ανέργους.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο  «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων άνεργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας»  και το οποίο απευθύνεται σε:

Τα αντικείμενα κατάρτισης

Οι ωφελούμενοι θα συμμετάσχουν σε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης, κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων. Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι:

Διάρκεια προγράμματος

Οι ενέργειες συμβουλευτικής καθοδήγησης και κατάρτισης δύναται να πραγματοποιηθούν είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως ανάλογα με την επιλογή των ωφελουμένων.

Προϋποθέσεις

Οι αιτούντες στο πρόγραμμα πρέπει να:

Η διαδικασία αίτησης

Δείτε περισσότερα εδώ

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας, «Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύουμε ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα μέλη μας και να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη την κατάρτιση και διαρκή εκπαίδευση. Η εποχή, που διανύουμε, χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό, εντός και εκτός συνόρων. Γι’ αυτό και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να λαμβάνουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον».

 

Exit mobile version