Παραγωγοί σε... απόγνωση: Έμειναν τα καρπούζια στα χωράφια - Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - enikonomia.gr

Παραγωγοί σε… απόγνωση: Έμειναν τα καρπούζια στα χωράφια – Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

καρπούζι

Τουλάχιστον 0,25 λεπτά θα πρέπει να πουλήσουν το καρπούζι οι παραγωγοί στο Ερατεινό της Καβάλας προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τα έξοδα τους.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha παραγωγός από το Ερατινό Καβάλας, το «καρπουζοχώρι» της Ανατολικής Μακεδονίας «το καρπούζι θα έπρεπε κανονικά να φεύγει 25 – 30 λεπτά από εμάς τους παραγωγούς και να φτάνει με μια μικρή αύξηση στον καταναλωτή. Αυτή τη στιγμή όμως είναι κάτω από 15 λεπτά και αυτό είναι ασύμφορο για την καλλιέργεια και για εμάς τους ίδιους».

Καρπούζι: Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ του Alpha αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του καρπουζιού στο Ερατεινό της Καβάλας. Αναλυτικά αυτά είναι τα εξής:

Exit mobile version