Σκυλακάκης: Έκτακτη ενίσχυση σε υγειονομικούς πριν από τα Χριστούγεννα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα η έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς άφησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης θα δούμε εάν καταφέρουμε να καταβάλουμε την έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς πριν τα Χριστούγεννα , ωστόσο την ίδια ώρα ανέφερε ότι είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό διότι θα πρέπει να βρεθεί μέρα στις πληρωμές του δημοσίου .Εάν δεν γίνει αυτό τότε θα δοθεί αυτή η ενίσχυση τέλος του χρόνου με τους μισθούς του Δεκεμβρίου.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε σε ποιους υγειονομικούς θα δοθεί η έκτακτη ενίσχυση. Για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην ενίσχυση των υγειονομικών περιμένουμε να γίνει εισήγηση από το υπουργείο Υγείας, διότι υπάρχει ένα  θέμα το πιο διάστημα θα καλύπτει αυτή η ρύθμιση, εάν δηλαδή θα ξεκινά από Σεπτέμβριο ή νωρίτερα ,απάντησε.

Θα το δούμε διότι υπάρχουν κάποιοι υγειονομικοί που εργάζονταν στο εθνικό σύστημα υγείας και για διαφόρους ΄ λόγους έχουν αποχωρήσει, σημείωσε και ανέφερε ένα σχετικό παράδειγμα: κάποιοι ειδικευόμενοι που τελείωσαν την ειδίκευση τους δούλευαν από τις αρχές του 2021 και μετά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version