Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα: Στο επίκεντρο κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί

Αλέξης Τσίπρας

Συνάντηση με τον  διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Αξιοσημείωτο είναι δε πως αυτή η συνάντηση είναι η πρώτη που γίνεται μετά το 2016 μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ.Στουρνάρα και αυτή θα πραγματοποιηθεί  στην Τράπεζα της Ελλάδος . Σημειώνεται πως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνοδεύουν η Έφη Αχτσιόγλου, ο τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Χουλιαράκης, πρ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και ο Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής γραφείου Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ποια θέματα συζητηθούν

Θέματα που σχετίζονται με τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας αναμένεται να θέσει επί τάπητος ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Στουρνάρα.  Επίσης θα υπάρξει και εκτενής ενημέρωση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Ενώ τις  επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα παρουσιάσει εκτενώς τη πρόταση του για τα ζητήματα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης χρεών.

 

 

 

Exit mobile version