Εκπαιδευτικό επίδομα 550 ευρώ: Ποιοι εργαζόμενοι μπορούν να το λάβουν και πώς

εργαζόμενοι

Εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 550 ευρώ μπορούν να λάβουν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς,  με τίτλο «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020».

Παράλληλα το  Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς επισημαίνει πως το αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης 958 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.  Ειδικότερα, με τη συμμετοχή στην Πράξη επιτυγχάνεται:

Αντικείμενα Κατάρτισης

Τα προσφερόμενα Αντικείμενα Κατάρτισης καλύπτουν διάφορες σημαντικές ειδικότητες της Αγοράς Εργασίας αλλά και συνεπικουρούν στην αναβάθμιση/εξέλιξη/ποιοτική βελτίωση ήδη υφιστάμενης :

Εκπαιδευτικό Επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Συνεπώς, το εκπαιδευτικό επίδομα που θα καταβληθεί προκύπτει από τον τύπο: Ώρες κατάρτισης που έχει παρακολουθήσει ο ωφελούμενος x 5,00 €. Αρα 110 ώρες επί  5 ευρώ την ώρα βγάινει 550 ευρώ.

Οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο https://110.bep.gr/ έως τις 7 Δεκεμβρίου 2022 στις  23:59

 

Διαβάστε περισσότερα για το εν λόγω επίδομα  εδώ

 

Exit mobile version