Καλάθι του νοικοκυριού: Αυτές είναι οι νέες λίστες με τα προϊόντα – Δείτε τις τιμές

σούπερ μάρκετ

σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, e-katanalotis.gov.gr οι νέες λίστες των προϊόντων των σούπερ μάρκετ που απαρτίζουν το «καλάθι του νοικοκυριού».

Σημειώνεται ότι το μέτρο μπαίνει σήμερα στην τέταρτη εβδομάδα εφαρμογής του. Επίσης επισημαίνεται πως αυτή την εβδομάδα δημιούργησαν «καλάθια» συνολικά 16 επιχειρήσεις του κλάδου και συγκεκριμένα 13 αλυσίδες σούπερ μάρκετ (ΑΒ Βασιλόπουλος, Βazaar, Γαλαξίας, Βazaar, Κρητικός Discount Market, Lidl, Μασούτης, My Market, Market In,Σκλαβενίτης, ΣΥΝΚΑ,Χαλκιαδάκης, Πίτσιας), το οnline Efresh.gr και oι πλατφόρμες  Wolt και  efood.

Τα νέα καλάθια  των σούπερ μάρκετ 

Ακολουθούν ορισμένα  καλάθια των νοικοκυριών των σούπερ μάρκετ:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

LIDL

ΜΑΣΟΥΤΗΣ 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Γεωργιάδης: Με τις νέες τιμές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», όλες οι αλυσίδες έχουν μείωση

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση  στο twitter για το καλάθι του νοικοκυριού . «Black Friday αυτή την εβδομάδα και από ότι φαίνεται ξεκίνησε με τις νέες τιμές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού». Η πρώτη αποτίμηση των νέων τιμών δείχνει ότι από τα 816 προιόντα 60 έχουν αύξηση και 167 μείωση ενώ 589 παραμένουν τα ίδια. Το σημαντικότερο ΟΛΕΣ οι αλυσίδες έχουν μείωση», τόνισε ο κ .Γεωργιάδης.

 

 

 

Exit mobile version