Συντάξεις Αυγούστου 2023: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ – Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

συντάξεις

Από σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αναλυτικά:

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει στις 31 Ιουλίου μια σειρά από επιδόματα και παροχές στους δικαιούχους. Αναλυτικά μερικά από αυτά είναι μεταξύ άλλων:

Για την πρώτη κατηγορία 70 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 70 ευρώ για το δεύτερο και άλλα 140 ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε επιπλέον των 3 παιδιών
Για τη δεύτερη κατηγορία 42 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο παιδί, επιπλέον 42 ευρώ για το δεύτερο και 84 ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο
Για την τρίτη κατηγορία 28 ευρώ τον μήνα για το πρώτο παιδί, επιπλέον 28 ευρώ για το δεύτερο και επιπλέον 56 ευρώ για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

 

-Αλλά την ίδια ημέρα θα  πληρωθούν και τα προνοιακά αναπηρικά και τα διατροφικά επιδόματα, η στεγαστική Συνδρομή, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και η Σύνταξη Υπερηλίκων.

 

 

 

 

Exit mobile version