Quantcast
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των υποψηφίων -Τι πρέπει να γνωρίζετε - enikonomia.gr
share

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των υποψηφίων -Τι πρέπει να γνωρίζετε

δημοσιεύτηκε:

Aναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Οι πίνακες αφορούν σε όσους υπέβαλαν αίτηση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024» για τη στελέχωση των ενταγμένων στη Δράση Βρεφονηπιακών Σταθμών της Υπηρεσίας , σύμφωνα με τη ΣΟΧ2 /2023.

Τα αποτελέσματα

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δουν τα αποτελέσματα  των προσλήψεων σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

  • Για τον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης ανά κωδικό θέσης πατήστε  εδώ
  • Για τον Προσωρινό Πίνακα Επιλεγέντων πατήστε εδώ
  • Για τον Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων  πατήστε  εδώ

Οι ενστάσεις

H ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης προσλαμβανομένων και αποκλειομένων υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση για τους ΒΝΣ της ΔΥΠΑ, θα διαρκέσει από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και πρέπει να συνοδεύονται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου 20 ευρώ που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο-επιλογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.