Quantcast
Αποστόλου: Έχουμε ισοδύναμα για να "ελαφρύνουμε" τους αγρότες - enikonomia.gr
share

Αποστόλου: Έχουμε ισοδύναμα για να “ελαφρύνουμε” τους αγρότες

δημοσιεύτηκε:

«Έχουμε ετοιμάσει ισοδύναμα, αντισταθμιστικά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις από τα σκληρά προαπαιτούμενα για τους αγρότες» είπε σήμερα από την Καλαμπάκα ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε επίσης πως «επειδή βρισκόμαστε μπροστά στην υλοποίηση μιας νέας συμφωνίας, η οποία έχει και δυσβάστακτες, ιδιαίτερα για τον αγροτικό χώρο επιπτώσεις, θέλουμε μια καινούρια εντολή με βάση τα νέα δεδομένα για να δούμε από εδώ και πέρα, εκτός από την εφαρμογή του προγράμματος που έχουμε, τον σχεδιασμό που κάνουμε, να δούμε πώς και τα μέτρα που προβλέπονται από τη συμφωνία θα τα υλοποιήσουμε όσο γίνεται πιο ήπια.

Ο κ. Αποστόλου διευκρίνισε πως για «ό,τι δημοσιονομικό ζητηθεί να προκύψει από τη φορολόγηση την επιπλέον του αγροτικού χώρου, έχουμε ετοιμάσει ισοδύναμα που προέρχονται από την αγροτική δραστηριότητα αλλά δεν θα επιβαρύνουν το εισόδημα του αγρότη».

Επίσης, ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε στις πληρωμές των αγροτών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ούτε ένα ευρώ δεν θα χαθεί από τις ενισχύσεις, εντοπίζοντας το πρόβλημα στα capital controls και στην έλλειψη ρευστότητας που δημιουργήθηκε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.