Quantcast
Παπαδημούλης στον Realfm 97,8 για Τουρκία: Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε ανήσυχοι αλλά δεν πρέπει να είμαστε φοβισμένοι και να εκπέμπουμε πανικό - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης στον Realfm 97,8 για Τουρκία: Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε ανήσυχοι αλλά δεν πρέπει να είμαστε φοβισμένοι και να εκπέμπουμε πανικό

δημοσιεύτηκε:

“Με σοβαρότητα, με εθνική ομοψυχία, με ψυχραιμία, με αυτοπεποίθηση να υπερασπίζουμε τα εθνικά μας δίκαια, το διεθνές δίκαιο και να μετατρέπουμε διαρκώς την επιθετικότητα Ερντογάν σε ένταση της πολιτικής και διπλωματικής απομόνωσης αυτών των ενεργειών. Ο Ερντογάν δεν είναι τόσο δυνατός, όσο θέλει να εμφανίζεται. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ανήσυχοι, αλλά δεν πρέπει να είμαστε φοβισμένοι και να εκπέμπουμε πανικό” δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία για λύση, που μας δίνει η συγκυρία και η εκλογή Ζάεφ. Η λύση είναι εφικτή, πάνω στην εθνική γραμμή που χαράχθηκε εδώ και δεκαετίες από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Και να επιμείνουμε σε αυτό” συμπλήρωσε αναφορικά με το Σκοπιανό.

“Στα εθνικά θέματα χρειάζεται συνεννόηση και εθνική ομοψυχία. Πρέπει να αξιοποιούμε όλους τους διαύλους επικοινωνίας” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.