Ε. Στυλιανίδης: «Προσπάθεια για συμφωνία με την τεχνική υποστήριξη των Γάλλων»

«Γίνεται προσπάθεια για συμφωνία με την τεχνική υποστήριξη των Γάλλων», ανέφερε σήμερα  ο Βουλευτής Ν.Δ  Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος προανήγγειλε ότι: «Θα υπογράψουμε οποιαδήποτε συμφωνία προκειμένου να σωθεί η χώρα. Εγώ ανήκω στην κυβέρνηση τεχνικής ενότητας. Πάμε σε συγκεκριμένα διακυβεύματα. Η χώρα έχει χάσει διεθνώς την αξιοπιστία της».

Στο ερώτημα που τέθηκε γιατί η Ν.Δ δεν καταδίκασε τον κ. Βέμπερ, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι: «Εγώ προσωπικά θα επιδιώξω να επικοινωνήσω απευθείας με τον κ. Βέμπερ. Εάν θέλουν η Ευρώπη να είναι κοινό μας σπίτι θα πρέπει να σέβονται τον κανόνα της αλληλεγγύης».

Μάλιστα ο Βουλευτής Ν.Δ εκτίμησε ότι: «Ο κ. Βέμπερ τοποθετήθηκε με λάθος τρόπο ως προς τον χώρο και χρονικά. Το είχα προβλέψει ότι θα γινόταν αυτό. Αλλά και ο κ. Βέμπερ πρέπει να ενισχύσει τους εταίρους του.

Τέλος ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε και στην επιλογή του προέδρου της Ν.Δ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη  λέγοντας ότι: «Είναι καλή επιλογή ο Μεϊμαράκης γιατί η παράταξη χρειάζεται αποφόρτιση, πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις που έχουν απομακρυνθεί αλλά και να συνεχιστεί η προσπάθεια για να αποτελέσει και βάση για το μετά».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

Exit mobile version