Εγνατία Οδός Α.Ε.: Ανέλαβε σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης για τα διόδια

Ρόλο συμβούλου της αλβανικής κυβέρνησης για τη χρήση διοδίων στη χώρα ανέλαβε η  “Εγνατία Οδός ΑΕ“, έπειτα από την επικράτησή της σε διεθνή διαγωνισμό για την ανάληψη του έργου.

Η σύμβαση, για τη σύνταξη του σχεδίου όσον αφορά τη χρήση διοδίων, υπεγράφη σήμερα, στα Τίρανα, μεταξύ του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών της Αλβανίας, Εντμόντ Χατζινάστο και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Γιώργου Σκόδρα. Το σχέδιο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

«Η Εγνατία Οδός Α.Ε. έχοντας πετύχει την αναγνώρισή της ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες που ειδικεύονται στη διαχείριση και επίβλεψη έργων κατασκευής αυτοκινητοδρόμων και λοιπών υπηρεσιών συμβούλου σε έργα υποδομής, παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα στο εξωτερικό με τη διαχείριση και επίβλεψη έργων στην Αλβανία, Ρουμανία και Σερβία (όπου έχει δημιουργήσει και υποκαταστήματα), καθώς και την υποβολή πολλών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος σε διεθνείς διαγωνισμούς άλλων γειτονικών χωρών» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

Exit mobile version