Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη – Τι ισχύει για πλοία και ταξί

μετρό

μετρό

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Αναλυτικά:

Α. Λεωφορεία και τρόλεϊ

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ.  Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση  του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας τις παρακάτω ώρες:

Οι εργαζόμενοι λένε «όχι στην ακρίβεια και τις κοινωνικές ανισότητες» και ζητούν «αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις εργασίας» και «καμία παραβίαση» στα δικαιώματά τους. Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Β. Τραμ και μετρό

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη θα συμμετέχουν και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Ηλεκτροδηγών Τραμ Αθηνών και Αττικό Μετρό. Συνεπώς:

Γ. Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ)

Στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Συνεπώς απεργούν από τις 00:01 της Τετάρτης 9/11 έως τις 00:00 της Πέμπτης 10/11  τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Δ. Ταξί

Τη συμμετοχή των ταξί στην 24ωρη απεργία στις 9 Νοεμβρίου αποφάσισε  και το συνδικάτο ΣΑΤΑ.  Επίσης, αποφασίστηκαν τα εξής:

 

 

 

Exit mobile version