Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος Ανδρουλάκη – Τα αποτελέσματα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι, όπως φαίνεται, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, στο 70,41 % της καταμέτρησης των εκλογικών τμημάτων (ενσωμάτωση 60,13%), ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 68,42% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου 31,58 %. Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Σε νεότερη ενημέρωση, έγινε γνωστό ότι στο 84,25% της καταμέτρησης των εκλογικών τμημάτων (79,51% ενσωμάτωση) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 68,33% (91.779 ψήφοι) έναντι 31,67% (42.543) που συγκεντρώνει ο Γιώργος Παπανδρέου


Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατευθύνεται στην Χαριλάου Τρικούπη για να κάνει δηλώσεις. Εκεί έχει στηθεί πανηγύρι από υποστηρικτές του, με κόρνες και συνθήματα.


Ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη. Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε “πρόεδρε σε ευχαριστώ. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί αύριο για να μεγαλώσουμε την παράταξη”.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του είπε να συναντηθούν από κοντά, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τον ευχαριστεί. 

Exit mobile version