Ενέργεια: Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ περί κυβερνητικής ανοχής σε καρτέλ

Γιάννης Οικονόμου

Εντελώς ανυπόστατους χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για ανοχή στα καρτέλ ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης που πυροδοτεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

“Θέλω να υπογραμμίσω ότι αποτελεί έκφραση θράσους και απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ο ισχυρισμός του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι η Κυβέρνηση ανέχεται την αισχροκέρδεια και τη δημιουργία καρτέλ στην αγορά ενέργειας.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως, ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν βολεύεται από την πραγματικότητα, κατασκευάζει μια δική του δυστοπία, για να εξαπατήσει τους πολίτες και να θέσει σε αμφισβήτηση τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Ψεύδεται, διαστρεβλώνει, παραποιεί, ισχυρίζεται τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που πραγματικά συμβαίνουν.

Αυτό συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η Κυβέρνησή μας έχει ήδη αναπτύξει πρωτοβουλίες, θεσμικές, που βάζουν φραγμό στα υπερκέρδη εταιρειών και αποδίδουν όφελος στην ελληνική κοινωνία” τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Για τους λογαριασμούς  ηλεκτρικής ενέργειας

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο θέμα των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.” Συγκεκριμένα:

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version