Γεροβασίλη: Να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να αντισταθμίσει τα μέτρα

«Παλεύουμε πολύ, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και είναι μεγάλο το στοίχημα προκειμένου να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να αντισταθμίσει τα μέτρα» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συνάντησή της με τον Κύπριο ομόλογό της, Νίκο Χριστοδουλίδη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι «είναι δύσκολα τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, με επιλογές που δεν ήταν στις προθέσεις μας, αλλά υποχρεωθήκαμε να τις κάνουμε».

Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι “όλα θα πάνε καλά”, για να προσθέσει ότι βλέποντας πώς ο πρωθυπουργός χειρίστηκε την όλη κατάσταση στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, του δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξεί ότι θα πετύχει η δύσκολη αυτή προσπάθεια. “Εξάλλου ο ελληνισμός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις αλλά είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός χειρίστηκε την κατάσταση πραγμάτων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο”, συμπλήρωσε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο “έκανε δύο εξαιρετικές τοποθετήσεις, ανοίγοντας το θέμα”. 

Exit mobile version