Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Τρίτη δόση και στους µαθητές!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι από τα τέλη Μαρτίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί για την ηλικιακή ομάδα 12 έως 17 ετών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε σύνολο 663.000 παιδιών, περίπου το 40% έχει λάβει δύο δόσεις εµβολίου.

– Το υπουργείο Υγείας αναµένει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισµού Φαρµάκων εντός του επόµενου δεκαηµέρου.

– Γιατί κινούνται ανοδικά οι σκληροί δείκτες της πανδηµίας. Οι 3 λόγοι που, σύµφωνα µε τους επιστήµονες, κρατούν σε υψηλά επίπεδα τον αριθµό των διασωληνωµένων και των θανάτων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επιστρέφουν τα σενάρια για µείωση του ΦΠΑ. Το σχέδιο που συζητά η ηγεσία του υπουργείου Οικονοµικών µε τις Βρυξέλλες για να µπει φρένο στην εκρηκτική αύξηση των τιµών σε βασικά αγαθά.

– Ενεργειακό πόλεµο από τη Μόσχα φοβάται η Ε.Ε.. Τα σενάρια εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι ανησυχίες για νέο ράλι στην τιµή του φυσικού αερίου.

– Μέχρι τον Ιούνιο η αποπληρωµή των εκκρεµών εφάπαξ. Το χρονοδιάγραµµα του υπουργείου Εργασίας για την καταβολή των 90.000 επικουρικών συντάξεων.

– Διαθήκη Ακη Τσοχατζόπουλου: Φως στο µυστήριο µε τις θυρίδες στην Ελβετία. Μιλά στην «R» ο δικηγόρος Ν. Αλεξανδρής.

Βασίλης Κικίλιας: «Στην πρόταση δυσπιστίας επαναδιατυπώθηκε η τοµή στο πολιτικό σύστηµα που ξεχωρίζει τη Ν.Δ., ως µια λαϊκή και φιλελεύθερη παράταξη, απέναντι στην ανερµάτιστη σύµπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ».

Χρήστος Σπίρτζης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θέτει ψηλά στην ατζέντα τα µεγάλα προβλήµατα των Ελλήνων και τα αδιέξοδα που έχει δηµιουργήσει η κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία».

– Η «µαφία» των χούλιγκανς: Επιθέσεις ακόµα και µε χειροβοµβίδες και καλάσνικοφ περιλαµβάνει η «µαύρη βίβλος» της οπαδικής βίας στη χώρα µας. Εξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 97 έχουν τραυµατιστεί σοβαρά τα τελευταία 15 χρόνια. Οι 4 άγνωστες επιδροµές στην περιοχή του Χαριλάου πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλκη. «Είναι εγκληµατική οργάνωση», δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας.

– «Ο πραγµατικός αγώνας της Γεωργίας τώρα αρχίζει». Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της 24χρονης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύµα βιασµού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

– «Θα βρεθώ απέναντι στον βιαστή µου…». Ενας εκ των τεσσάρων µηνυτών του Δ. Λιγνάδη µιλά στην «R» ενόψει της δίκης.


Exit mobile version