Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Αλλάζουν όλα στους φόρους των ακινήτων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει το σχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τον νέο ΕΝΦΙΑ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με νέα κλίμακα και αναθεωρημένους συντελεστές θα φορολογείται η ακίνητη περιουσία από το 2022. Σε 10 έως 12 δόσεις θα εξοφλείται ο λογαριασμός.

– Για ποιους ιδιοκτήτες θα μειωθούν τα φορολογικά βάρη από 30% έως 50%.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Από το 2022 οι εμβολιασμοί σε παιδιά 5 έως 12 ετών. Τι λένε στην «R» επιστήμονες για τα «παιδικά εμβόλια» που ετοιμάζουν Pfizer και Moderna. Επιταχύνονται οι κλινικές έρευνες για την ανάπτυξη ασφαλών σκευασμάτων για βρέφη και νήπια.

– Ελληνοτουρκικές σχέσεις: Δύσκολο φθινόπωρο μετά το… ήρεμο καλοκαίρι. Οι νέες προκλήσεις Ερντογάν και η στρατηγική της Αθήνας.

Κώστας Σκρέκας: «Παρακολουθούμε στενά το ράλι τιμών στην ενέργεια. Εξετάζουμε κάθε δυνατότητα επέκτασης της στήριξης των συμπολιτών μας για όσο διαρκέσει η διεθνής ενεργειακή κρίση».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Μόνο για το ρεύμα, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν ένα μικρό μνημόνιο τον βαρύ χειμώνα που έρχεται».

– Κρίσιμα ερωτήματα: Πιστοποιημένος ή όχι ο οπλοφόρος Δ. Δάφνης;

– Μόνικα Μπελούτσι στην «R»: «Νιώθω όμορφα ανάμεσα στους Έλληνες».

– Μάρτυρας – κλειδί στη δίκη για το βιτριόλι. Ποιος είναι ο 41χρονος άνδρας που κάλεσαν οι δικηγόροι της Ιωάννας για να καταθέσει στο δικαστήριο.

– Ψάχνουν στο Βέλγιο τον βαρόνο της κοκαΐνης. Στα ίχνη του κυκλώματος που προμήθευε με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών το γνωστό μοντέλο και τον σύντροφό του βρίσκεται η Αστυνομία.

– «Άκουσα μια έκρηξη πριν από την πτώση του αεροσκάφους». Αυτόπτης μάρτυρας ρίχνει φως στις συνθήκες συντριβής του Τσέσνα στη Σάμο.


Exit mobile version