Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: «Υποπτες κινήσεις Ερντογάν στο Αιγαίο», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η Τουρκία συγκεντρώνει μεγάλες ναυτικές δυνάμεις στον ναύσταθμο του Ακσάζ. Ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο. Σε επιφυλακή το Πολεμικό Ναυτικό μας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Αγκυρα ενισχύει με κανονιοφόρους, πυραυλακάτους και υποβρύχια την παρουσία της στα μικρασιατικά παράλια, απέναντι από τα Δωδεκάνησα.

– Στην περιοχή του Καστελλόριζου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των επιτελών του ΓΕΕΘΑ.

– Αμπτουλάχ Ερέν. Το «μακρύ χέρι» του σουλτάνου που διακινεί μυστικά κονδύλια και στη Θράκη.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μητσοτάκης – Μακρόν: Κοινό μέτωπο σε άμυνα, οικονομία και εξωτερική πολιτική. Ολα όσα συζήτησε στο Ελιζέ ο Ελληνας πρωθυπουργός με τον Γάλλο Πρόεδρο.

– 30 ημέρες αγωνίας για τη ΔΕΗ. 4 εμπόδια πρέπει να έχει ξεπεράσει η κυβέρνηση μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν και θα παραδοθεί η νέα έκθεση του ορκωτού λογιστή.

– Χρυσή Αυγή. Φτιάχνει «κόμμα» ο υπόδικος Λαγός. Ποιο είναι το κρυφό σχέδιο του Νίκου Μιχαλολιάκου.

-Ανδρέας Ξανθός: «Το “επιτελικό κράτος” είναι το πρόσχημα της επιστροφής της ευνοιοκρατίας, της ρουσφετοκρατίας και του σκληρού πελατειακού συστήματος».

– Τάκης Θεοδωρικάκος: «Οι πολίτες και η πατρίδα δεν περιμένουν τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αναπαράγει ψεύτικα διλήμματα και τεχνητούς διαχωρισμούς του χθες».

-Σε 72 ώρες οι άδειες για επενδύσεις. «Ξεπαγώνουν» 4.500 επενδυτικά σχέδια.

– Ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Τα ευρήματα από τα GPS του σκάφους «καίνε» τον Γάλλο κροίσο.

-«Ο πατέρας μου πετούσε γιατί δεν είχε βγει η σύνταξή του». Τι δηλώνει στην «R» ο γιος του πιλότου του ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Πόρο.

– Η μάχη του Μπλατ με την πολλαπλή σκλήρυνση. Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Επόμενο βήμα ένα παιδί! Ο κρυφός γάμος της Ελενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε τον σύντροφό της, αστυνομικό που εργαζόταν στην προσωπική της ασφάλεια, με τον οποίο κάνουν σχέδια για δημιουργία οικογένειας.

– Βρήκε τον ιδανικό σύντροφο. Η Κατερίνα Καινούργιου εξηγεί στον φιλικό κύκλο της ότι στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου έχει βρει το άλλο της μισό.

– Γκρίζα σύννεφα. Ενώ η Τραϊάνα Ανανία παραμένει στην Ελλάδα, ο αγαπημένος της Γιώργος Γκροπάι αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική, θέτοντας σε δοκιμασία τη σχέση τους.

– Σμαράγδα Καρύδη: «Νύφη θα με βλέπετε μόνο στη σκηνή».

– Αντί για μονόπετρο, της… δώρισε το «Chicago». Η Νάντια Μπουλέ λάμπει από χαρά που ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ «έκλεισε» για χάρη της το περίφημο μιούζικαλ.

– Σταμάτης Κραουνάκης: «Είμαι αλητάμπουρας και ελευθέρας βοσκής!».

– Στον παράδεισο της Κρήτης. Η Μαρία Ναυπλιώτου απολαμβάνει τις διακοπές της, λίγο πριν τη δούμε στο «Master class» και στο «Λόγω τιμής».


Exit mobile version