Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (27/11)

Με τίτλο: «Το μεγάλο σκάνδαλο με τις αναδοχές» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα φέρνει στο φως τα ένοχα μυστικά της Κιβωτού του Κόσμου και αποκαλύπτει ότι ξεκινούν έρευνες στα άλλα ιδρύματα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης απέρριπταν δεκάδες αιτήσεις από οικογένειες και εξετάζεται αν το έκαναν για να καρπώνονται τις κρατικές οικονομικές ενισχύσεις για τα παιδιά.

– Πολυτελή σπίτια, ακριβά οχήματα και τρεις τραπεζικές θυρίδες εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία.

– Οι καταγγελίες για ασέλγεια και βιαιοπραγία κατά ανηλίκων στέλνουν άμεσα στον ανακριτή τον πατέρα Αντώνιο και άλλα στελέχη της «Κιβωτού».

– Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν. Νέο γύρο προκλήσεων στην ανατολική Μεσόγειο ανοίγει η Αγκυρα. Ανησυχία σε Αθήνα και Λευκωσία για πιθανή τουρκική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ. Φουντώνουν οι αντιδράσεις από Ε.Ε. και ΗΠΑ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

– Ανατροπή στους αιθέρες με 38 νέα Black Hawk.

– Βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα. Ποιες περιοχές της χώρας μας επιλέγουν οι ψηφιακοί νομάδες. Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

– Ποιος είναι ο κατηγορούμενος για την επίθεση στο Real Group. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει και τον συνεργό του, ο οποίος κρυβόταν στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας και φέρεται να διέφυγε λίγο πριν από την αστυνομική επιχείρηση.

– Θάνατος Βαλυράκη: «Ηταν προσχεδιασμένη δολοφονία». Τι δηλώνουν στην «R» οι συγγενείς του και οι δικηγόροι τους.

– Κωστής Χατζηδάκης: «Ο μέσος χρόνος έκδοσης μιας σύνταξης έχει πέσει στους δύο μήνες, από 18 μήνες που ήταν το 2019!».

– Γιάννης Ραγκούσης: «Η κυβέρνηση έχει ξεκάθαρες ευθύνες για την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους, που συμπαρασύρει και τις τιμές των βασικών αγαθών».

– Το ελβετικό πλυντήριο για τα κονδύλια του προσφυγικού. Τι εντόπισαν οι Αρχές στην αμαρτωλή ΜΚΟ Human Rights 360.

– Στο σκαμνί ο λογιστής της «Μεγάλης Στοάς». Παραπέμπεται σε δίκη για υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τις μασονικές οργανώσεις της Ελλάδας.

Δείτε το σποτ

 

Exit mobile version