Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (11/12)

Με τίτλο: «Οι τελικές ρυθμίσεις για τα δάνεια» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο που θα συζητήσουν κυβέρνηση και τραπεζίτες την επόμενη εβδομάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι και ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για να λάβουν την επιδότηση στις μηνιαίες δόσεις.

– Ερχεται αύξηση στα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων, αλλά και στους τόκους ταμιευτηρίου.

– Πρόταση και για ψαλίδι στις προμήθειες των τραπεζικών συναλλαγών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η Καϊλή «ναυάγησε» στο Κατάρ. Η έρευνα των βελγικών Αρχών για διαφθορά, η σύλληψη της ευρωβουλευτού και του συζύγου της και η διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ.

– Στον… αέρα η αγορά F-16 από την Τουρκία. Οι κινήσεις του ελληνοαμερικανικού λόμπι για να μην προχωρήσει η πώληση των μαχητικών αεροσκαφών. Τι δηλώνει στην «R» ο βουλευτής των ΗΠΑ Κρις Πάππας.

– Η απόρρητη αναφορά για τη δολοφονία Καραϊβάζ. Οι δύο ομάδες που παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο και οι έρευνες των Αρχών για τους εκτελεστές.

– Αποκάλυψη – σοκ: Κελί βασανιστηρίων σε δομή της «Κιβωτού». Ηχομονωμένο δωμάτιο, στο οποίο κλείδωναν απείθαρχα παιδιά για να τα τιμωρήσουν, εντόπισαν οι Αρχές στον Πειραιά. Εβαζαν τα ανήλικα να εργάζονται για 0,70 ευρώ την ημέρα.

– Πυροβολισμός Ρομά στη Θεσσαλoνίκη: Τα 5 βίντεο που ρίχνουν φως στο συμβάν.

– Μάκης Βορίδης: «Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο κ. Τσίπρας και σύμπασα η Αριστερά πηγαίνουν κόντρα σε ό,τι ξέρουμε ως κράτος δικαίου, κόντρα στην κοινή λογική. Είναι πραγματικά τερατώδη όσα ακούγονται».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Απλή αναλογική δεν σημαίνει κυβέρνηση περιορισμένης ισχύος. Ως πρώτο κόμμα, θα αναλάβουμε την ευθύνη για μια διακυβέρνηση με σαφή προοδευτικό προσανατολισμό».

– Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Τη σκότωσα γιατί τα είχε με άλλον». Η κυνική ομολογία του 25χρονου που δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του.

– «Στο δικαστήριο θα ξαναζήσω τον Γολγοθά της Καρολάιν». Τι δηλώνει στην «R» η φίλη και γειτόνισσα της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Exit mobile version