Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Όλες οι αλλαγές στις συντάξεις» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η«R» αποκαλύπτει το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που θα κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι τελικές ρυθμίσεις για κύριες, επικουρικές, εφάπαξ και επαγγελματικά ταμεία.

– Το σχέδιο για την ταχεία διευθέτηση των εκκρεμών αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης.

– Τι προβλέπεται για τους σημερινούς συνταξιούχους, αλλά και για όσους ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τον εργασιακό βίο τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ύποπτη ατζέντα από τον Ερντογάν. Οι περίεργες μεθοδεύσεις του Τούρκου Προέδρου στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό. Ποια είναι τα θέματα που επιδιώκει να βάλει στο τραπέζι η Άγκυρα, την ώρα που ξεκινά και πάλι ο διάλογος με την Αθήνα.

– Στέγαστρο Καλατράβα: Σχεδίασαν συντήρηση χωρίς μελέτη! Πώς χάθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που είχαν δεσμευτεί το 2014 για εργασίες στήριξης στις μεταλλικές κατασκευές του ΟΑΚΑ.

– Έρχονται νέες ανατιμήσεις σε 200 προϊόντα. Οι αυξήσεις που θα περάσουν στο ράφι μέχρι το τέλος του μήνα.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Παύλος Μαρινάκης, Διονύσης Τεμπονέρας.

– «Υπάρχουν λύσεις για το δημογραφικό». Εθνική στρατηγική με ορίζοντα 30 ετών για να αντιμετωπιστεί η γήρανση του πληθυσμού ζητούν ειδικοί επιστήμονες μέσω της «R». Ποιες είναι οι τέσσερις παρεμβάσεις που προτείνουν για την αύξηση των γεννήσεων και την αναγέννηση της Ελλάδας. Πώς η οικονομική κρίση και η πανδημία συνέβαλαν στην επιδείνωση του προβλήματος τα τελευταία 12 χρόνια.

– Τα “πλυντήρια” των πειρατών της συνδρομητικής ΤV. Πώς τα μέλη του κυκλώματος επιχειρούσαν να νομιμοποιήσουν τα παράνομα έσοδά τους.

Δείτε το σποτ

Exit mobile version