Η Realnews σήμερα 30/12/18

Με τίτλο: «Ψηφίζουν συνεννόηση, φοβούνται νέα μέτρα», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα δημοσιεύει δημοσκόπηση της MRB, στην οποία καταγράφονται οι ανησυχίες και οι προσδοκίες των Ελλήνων για το 2019.

Σύμφωνα με την έρευνα, για λογαριασμό της Realnews, προκύπτει:

– Το 75,9% των Ελλήνων ζητά από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας εθνικό διάλογο και συνεννόηση για τη μεταμνημονιακή εποχή.

– Το 53,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα, πέραν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί.

– Το 60,7% των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να επιτύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2019.

– Οικονομία, ανάπτυξη, προσφυγικό και φοροελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη οι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσει έμφαση η κυβέρνηση τη νέα χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μήνυμα από τις Βρυξέλλες: «Ήρθε η ώρα να βγει η Ελλάδα στις αγορές».

– Plan B για F-16, υποβρύχια και φρεγάτες. Tι εξετάζουν οι επιτελείς του Πενταγώνου για το εξοπλιστικό πρόγραμμα μετά τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας.

– Βασίλης Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας θα “πληρώσει” γιατί υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων».

– Μιχάλης Καλογήρου: «Οφείλουμε, πολιτικοί και δικαστές, να συνεργήσουμε στην αποκατάσταση των θεσμικών σχέσεων».

– Yπόθεση Νίκου Μαυρίκου: Η άγνωστη απαγωγή του 2015 και το «μυστικό» που κρύβουν οι κάμερες.

– Νέα στοιχεία – φωτιά από την οικογένεια Τοπαλούδη. Ο βιασμός της Ελένης το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η μεγάλη επιθυμία της Δούκισσας Νομικού. Θέλει δεύτερο παιδί! Η λαμπερή παρουσιάστρια, που έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, Σάββα, δεν κρύβει τη λαχτάρα της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

– Απόδραση στην Κύπρο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκλέβουν χρόνο από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους για να ταξιδέψουν στο Νησί της Αφροδίτης.

– Γιορτάζει τον έρωτα. Πιο σίγουρη από ποτέ, η Μπάγια Αντωνοπούλου προχωρά μπροστά και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον σεφ Ακη Δρούγκα.

– «Εύχομαι να ακούω γέλια στους δρόμους». Η χαρισματική Αλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει στην «R» μια συνέντευξη ψυχής για όσα αγαπά, όσα τη θυμώνουν και όσα θέλει να έρθουν τη νέα χρονιά.

– Γάμος τον Ιούνιο στα όμορφα Χανιά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει ότι θα παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα και πως θα χορέψει συρτάκι ως άλλος Ζορμπάς.

– Σεφ, μόνος, ψάχνει. Ο Τζωρτζ Παπακώστας, που ξεχωρίζει τηλεοπτικά πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, αναζητεί την ιδανική σύντροφο για να κάνει οικογένεια.

– Μετακόμισε για την αγάπη. Η όμορφη Χαρά Παππά άφησε τη χώρα μας για να βρει στην Τουρκία τον σταρ σύντροφό της Μπουράκ Χακί, τον οποίο θα παντρευτεί!



Exit mobile version