Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Πολεμικά σενάρια στο τραπέζι του Ερντογάν» κυκλοφορεί, εκτάκτως σήμερα, η Realnews και επισημαίνει ότι απαιτείται αυξημένη ελληνική επαγρύπνηση

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ανησυχία για το ενδεχόμενο η Τουρκία να εκμεταλλευτεί και πάλι μια περίοδο πολιτικής μετάβασης και προσωρινού κενού εξουσίας στην Ελλάδα.

– Η έξοδος του δεύτερου πλωτού γεωτρύπανου της Αγκυρας (“Γιαβούζ”) στην ανατολική Μεσόγειο θα κλιμακώσει περαιτέρω την ένταση.

– Οι Τούρκοι ενισχύουν τις τελευταίες εβδομάδες τις επίλεκτες μονάδες τους στη Μούγκλα, στο Ακσάζ, στο Κας και στην Αττάλεια.

– Για το θέμα αρθρογραφούν στην «R» πέντε ειδικοί: Θάνος Ντόκος, Αθανάσιος Δρούγος, Σάββας Καλεντερίδης, Κωνσταντίνος Υφαντής, Κωνσταντίνος Φίλης.Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι σκέφτεται ο Κυριάκος για την κυβέρνησή του. Το σχέδιο του προέδρου της Ν.Δ. για το «επιτελικό κράτος», αν κερδίσει
τις εκλογές.

– ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ: Γράφουν και σβήνουν ονόματα στα ψηφοδέλτια. Ολο το παρασκήνιο των ζυμώσεων στα κομματικά επιτελεία.

– Χρυσή Αυγή σε διάλυση. Δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους ο Μιχαλολιάκος. Δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ψηφοδέλτια σε 17 περιφέρειες.

– Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η ταξική μεροληψία του ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνεται και στη μεσαία τάξη».

– Χρήστος Σταϊκούρας: «Θα μεγαλώσουμε την πίτα, θα βελτιώσουμε τα συστατικά της και θα τη μοιράσουμε πιο δίκαια».

– Ληξιπρόθεσμες οφειλές: 309 κατασχέσεις την ημέρα από την εφορία.

– Σοκάρει η απολογία του «Ορέστη» για τη δολοφονία της 6χρονης. Αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα είπε ο serial killer της Κύπρου στους ανακριτές του.

– «Τον γιο μου τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει». Τι αποκαλύπτει στην «R» ο πατέρας του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Πιο καυτή και από την… έρημο. Ο Μποτία έτρεξε στην αγκαλιά της Φουρέιρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, με το που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Αλ Χιλάλ, έσπευσε στη χώρα μας για χάρη της… Ωραίας Ελένης του!

– «Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολαμβάνει τον έρωτά του με την Κατερίνα Γερονικολού και μας μιλά για την αντισυμβατική σχέση τους, αποκαλύπτοντας όσα ετοιμάζουν μαζί σε θέατρο και σινεμά.

– Γυναίκα, μόνη, ψάχνει. Η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, «απέδρασε» στη Σέριφο και… άναψε φωτιές με τις εμφανίσεις της!

– Κάτια Δανδουλάκη: «Είμαι ευτυχής που με… ψηφίζει ο κόσμος!».

– Μαζί και στο Τελ Αβίβ. Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης πήρε μεταγραφή στη Μακάμπι και η σύντροφός του, η ηθοποιός Ούρσουλα Βλάχου, θα τον ακολουθήσει στο Ισραήλ.

– Ν. Ράλλη – Μ. Ανδρούτσος. Πρώτο καλοκαίρι μαζί.

– «Με τη Νικολέττα είμαστε μόνο φίλοι». Ο Τόνυ Δημητρίου διαψεύδει πως χώρισε με τη Λίνα Καλλέργη και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Ν. Καρρά.


Exit mobile version