Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Έγκλημα διαρκείας!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα καταγράφει πώς η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι γεωπολιτικές και οικονομικές αναταράξεις και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

– Γράφουν στην «R»: Π. Πετράκης, Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Γ. Φίλης.

– Ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο για τις παρενέργειες σε ρυθμό ανάπτυξης, πληθωρισμό, τουρισμό και βιομηχανία.

– Τι ετοιμάζουν Βρυξέλλες και Αθήνα για την προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την εκρηκτική άνοδο των ενεργειακών τιμών.

– Τσουνάμι ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά. Αυξήσεις – φωτιά έως και 32% μέχρι τον Απρίλιο.

– Η πολιορκία της Μαριούπολης και η «μεγάλη έξοδος» των Ελλήνων. Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα όσα ζουν οι ομογενείς στα μέτωπα του πολέμου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Ζαν – Κλοντ Τρισέ στην «R»: «Η Ευρώπη πρέπει να έχει μια πραγματικά ενιαία ενεργειακή πολιτική». «Ενα θλιβερό κεφάλαιο της Ιστορίας γράφεται μπροστά στα μάτια μας», δηλώνει για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ.

– Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Ερντογάν. Οι πιέσεις από Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες για να εγκαταλείψει την τακτική των ίσων αποστάσεων και οι νέοι κλυδωνισμοί που δέχεται η τουρκική οικονομία.

– Αγριο “κυνήγι” των Ρώσων ολιγαρχών. Ειδική ομάδα δράσης για τον εντοπισμό και την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους συστήνουν ΗΠΑ και Ευρώπη.

Κώστας Σκρέκας: «Σε αυτή την ιστορική συγκυρία για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, η Ελλάδα δεν θα παραμείνει ουδέτερη απέναντι σε πράξεις που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο».

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και ήπιας ισχύος και να ασκεί μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική».

– Στο μέτωπο της πανδημίας: Ο οδικός χάρτης για πλήρη άρση των περιορισμών. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι μέχρι το Πάσχα να μην ισχύουν μέτρα για τους εμβολιασμένους.

– «Απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει». Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των ράπερ Light και Lamanif.

– Στο εδώλιο προπονητής στίβου για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Τι αναφέρει το βούλευμα με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ


Exit mobile version