Ραγδαίες εξελίξεις – Καμμένος: Αναβάλλεται η συνάντηση με τον Τσίπρα

Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στα Σκόπια είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, δήλωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την ΚΟ σημείωσε ότι όλα είναι συναρτώμενα.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει ότι «δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση» στη θυελλώδη έναρξη της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών της Βουλής που συζητούν την επίμαχη τροπολογία για την αναβάθμιση των F-16.

«Όσο η ΝΔ είναι εδώ, θέλω να πω ότι απερχόμενος υπουργός δεν είμαι ούτε τελώ υπό παραίτηση», αντέδρασε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόσθεσε: «ούτε έχω υποβάλει παραίτηση από υπουργός, ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια, ούτε έχω δηλώσει πουθενά επισήμως ή ανεπισήμως ότι τελώ υπό παραίτηση», είπε ο Πάνος Καμμένος και συμπλήρωσε: «Η κίνηση της ΝΔ είναι προσβλητική για το κοινοβούλιο, προσβλητική για το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, προσβλητική για τη στρατιωτική ηγεσία που σήμερα είναι εδώ, προσβλητική για τους φορείς που είναι εδώ και γίνεται διότι η ΝΔ άλλα λέει στο κοινοβούλιο και όταν στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι η στάση της οδηγεί στην απώλεια 265 εκατομμυρίων για το ελληνικό Δημόσιο και οδηγεί στο κλείσιμο της ΕΑΒ, τότε πάει στην αμερικανική πρεσβεία, ζητάει συγγνώμη, αλλάζει τη στάση της και δηλώνει ότι το έκανε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Και όχι απλώς αποχωρεί, το βάζει στα πόδια. Είναι ντροπή».


Exit mobile version