Quantcast
Καβγάς Κωνσταντινόπουλου - Τσακαλώτου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καβγάς Κωνσταντινόπουλου – Τσακαλώτου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Ευκλείδη Τσακαλώτο κατά τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, όταν ο δεύτερος ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Οι τόνοι κατά τη συζήτηση ανέβηκαν όταν ο κ. Τσακαλώτος ενοχλήθηκε, όπως είπε, από τον ύφος του κ. Κωνσταντινόπουλου. «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να μην έχετε αυτό το ύφος, αυτή την ειρωνεία γιατί τώρα είστε στο προεδρείο της Βουλής», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό το υφάκι αλλού… Καταλαβαίνετε;».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανταπάντησε: «Κ. Τσακαλώτο, σας παρακαλώ πολύ… Δεν μπορεί αν δεν σας αρέσει κάτι, να επιτίθεστε στο προεδρείο. Καταλάβατε; Όσον αφορά το ύφος, ούτε εμένα μου αρέσει το ύφος σας… Κ. Τσακαλώτε, έχω απάντηση για όλα, επειδή είμαι Πρόεδρος, δεν θέλω να σας δώσω την απάντηση, αυτή που έχω, γι’ αυτό σας παρακαλώ να συνεχίσουμε, να απαντήσετε για τρία λεπτά στον κ. Σταϊκούρα και να προχωρήσουμε τη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.