Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Η κ. Παπακώστα θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα - Δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Η κ. Παπακώστα θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα – Δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων

δημοσιεύτηκε:

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα για τα Εξάρχεια και την Μονμάρτρηείπε “Τα Εξάρχεια είναι σε τραγική κατάσταση και δυστυχώς η κ. υπουργός θυμίζει Μαρία Αντουανέτα, που της φώναζαν ότι ο κόσμος πεινάει και ότι δεν έχε ψωμί να φάει και τους απαντούσε να φάνε παντεσπάνι. Εδώ η κατάσταση είναι τραγική, κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μέρα ή νύχτα. Η κ. υπουργός προφανώς ζει σε μια παράλληλη πόλη, όχι στην Αθήνα, ή σε μια παράλληλη χώρα, όχι στην Ελλάδα. Προφανώς δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων αλλά και όλων των συνοικιών της Αθήνας με τα τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζουν”.

“Έχω υπάρξει πρωταθλητής και στη μάχη η νίκη είναι νίκη. Τέσσερις κάλπες, τέσσερις νίκες με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές” τόνισε.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.