Quantcast
Κωνσταντοπούλου: Συμπράττει ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη - enikonomia.gr
share

Κωνσταντοπούλου: Συμπράττει ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη

δημοσιεύτηκε:

«Υπάρχουν υπεύθυνοι για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν πολλοί που προσπαθήσαμε μέχρι τέλους ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί την πολιτική ουσία και να αναλάβει δράση προτού επικρατήσει η μνημονιακή σιγή η οποία έχει εξοντώσει πολλούς συνανθρώπους μας» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Προσπάθησα πολύ να αποτρέψω το τρίτο μνημόνιο”

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ανοίγοντας τα χαρτιά της σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της, υποστηρίζει ότι «προσωπικά και έχοντας μέχρι τις 30 Ιουλίου καταβάλλει προσπάθεια ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του θεωρώ ότι εξάντλησα όλους τους τρόπους προκειμένου να αποτραπεί το κακό της υπογραφής του τρίτου μνημονίου».

«Υπονομεύθηκα από την αρχή»

«Η παρουσία μου στη θέση της προέδρου υπονομεύθηκε από την αρχή, από τις επιθέσεις του Νίκου Φίλη μέχρι την προσπάθεια σύνδεσής μου με την Χ.Α. Έως και την ευθεία απειλή θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείς με τις υποδείξεις» ανέφερε.

«Ούτε ο παραιτηθείς πρωθυπουργός ούτε όσοι όφειλαν δεν έκαναν αυτά που έπρεπε» σημείωσε.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και χαρακτήρισε «ψέμα του πρωθυπουργού ότι δεν κατατέθηκαν εναλλακτικές προτάσεις». Δήλωσα τη διαφωνία μου με την ανακοίνωση του Eurogroup της 20ης Φλεβάρη και έκανα συγκεκριμένες προτάσεις.

Κάλεσε δε τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά να δώσουν απαντήσεις γιατί οι προτάσεις που κάναμε δεν υιοθετήθηκαν ποτέ.

Χαρακτήρισε το πόρισμα της επιτροπής για την αλήθεια για το δημόσιο χρέος «εναλλακτική πρόταση που είναι συγκεκριμένη και έχει υιοθετηθεί από τον ειδικό ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα για το χρέος».

“Θα συμπράξει με τη Λαϊκή Ενότητα ως ανεξάρτητη”

Στο μεταξύ, η κα Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε σχετικά με το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της, πως θα συμπράξει ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.