Quantcast
Ν. Φίλης: Αναλυτική ενημέρωση Τσίπρα σε Λαγκάρντ - enikonomia.gr
share

Ν. Φίλης: Αναλυτική ενημέρωση Τσίπρα σε Λαγκάρντ

δημοσιεύτηκε:

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του ΔΝΤ Chr. Lagarde είχε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

«Υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται με τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης, ενώ ερωτηθείς αν συζητήθηκε η λίστα των μεταρρυθμίσεων απάντησε: «Όλα αυτά. Διότι και η λίστα είναι αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης».

Ο κ. Φίλης έκανε επίσης λόγο για καλό κλίμα με τους θεσμούς. «Δεν είναι κλίμα αντιπαράθεσης και πολέμου, είναι κλίμα εξομάλυνσης και συνεννόησης που ήταν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαπραγμάτευσης που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί σε άλλα επίπεδα, πολιτικής διαπραγμάτευσης», εξήγησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Τσίπρας συνομίλησε προχθές με τον πρόεδρο της Κομισιόν Jean Claude Juncker, μεταφέροντάς του την ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης να παρουσιάσει τις προτάσεις της σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις έως το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.