Quantcast
Νέο ναυτικό θρίλερ – Δεν εντοπίστηκε ίχνος ζωής στο πλοίο με τους μετανάστες - enikonomia.gr
share

Νέο ναυτικό θρίλερ – Δεν εντοπίστηκε ίχνος ζωής στο πλοίο με τους μετανάστες

δημοσιεύτηκε:

Mυστήριο καλύπτει το σήμα κινδύνου που φέρεται να εξέπεμψε επιβατικό πλοίο, το οποίο έπλεε δυτικά της Κέρκυρας και στο οποίο, σύμφωνα με τον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, επιβαίνουν παράτυποι μετανάστες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των επιβαινόντων στο πλοίο και για την κατάστασή του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 400 – 700 άτομα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, Σπύρο Ανδριώτη πρόκειται για το πλοίο «Blue Sky Μ», φορτηγό που πλέει 3 μίλια νότια και δυτικά των Οθωνών με κατεύθυνση προς Ιταλία.

Ωστόσο, πηγές του υπ. Ναυτιλίας αναφέρουν ότι το πλοίο ποτέ δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Εχει εντοπισθεί και ελέγχεται μόνο για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Πληροφορίες αναφέρους επίσης ότι το ελικόπτερο της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ που πέταξε πάνω από το πλοίο, δεν εντόπισε ίχνος ανθρώπινης ζωής.

Η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ σπεύδει στο σημείο και η ομάδα βατραχανθρώπων που επιβαίνει θα ανέβει στο πλοίο – φάντασμα για να διαπιστώσει ποιοι βρίσκονται σ΄ αυτό.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί σχεδόν 8 μποφόρ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.