Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Δεν είμαι έξαλλος ακροδεξιός, είμαι φιλελεύθερος

Απάντηση μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή όσα του καταλόγισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στη Realnews την Κυριακή.

Ο κ. Τζανακόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: “Η ΝΔ έχει υποστεί μία ριζική μετάλλαξη. Τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων είναι σαν τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Ο οικονομικός νεοφιλελευθερισμός συνταιριάζει αρμονικά με την εθνική και ακροδεξιά εξαλλοσύνη”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα εάν είναι ένας έξαλλος ακροδεξιός και πως αυτοχαρακτηρίζεται είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι φιλελεύθερος δεξιός. Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου. Η ακροδεξιά έχει αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά, εγώ είμαι αναφανδόν οπαδός της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, άρα της ελευθερίας”.

Και πρόσθεσε: “Ήμουν πάντα φιλελεύθερος δεξιός και φιλελεύθερος δεξιός παραμένω. Δεν έχω αλλάξει. Αν έχει τόση αγωνία δε ο κ. Τζανακόπουλος μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει διάφορες πολιτικές μου ομιλίες και να μάθει ακόμα καλύτερα τι θα πει να είσαι δεξιός και φιλελεύθερος και υπερήφανος για αυτό στην Ελλάδα”.


Πηγή: enikos.gr

Exit mobile version