Quantcast
Παπαδόπουλος: Δεν θα παραιτηθώ μόνο για τον ΦΠΑ 24% - enikonomia.gr
share

Παπαδόπουλος: Δεν θα παραιτηθώ μόνο για τον ΦΠΑ 24%

δημοσιεύτηκε:

Σε δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος εξήγησε πως δεν προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του σε περίπτωση που αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 24%.

«Σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση αυτή, θα εκφράσω τη διαφωνία μου. Δεν πρέπει να ψηφιστεί κανένα μέτρο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία του καλοκαιριού», δήλωσε ο κ.Παπαδόπουλος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του σε αυτή την περίπτωση και προσέθεσε:

«Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων, είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε».

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει αν μειωθεί το αφορολόγητο είπε: «Η κατάληξη την οποία θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει σεβαστή από μένα. Αν όμως συζητώντας με τη συνείδησή μου καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πέραν των συμβιβασμών που έχουμε κάνει, τότε έχω και τον προσωπικό δρόμο της παραίτησης».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.