Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: Η σπίλωση Φλαμπουράρη προσπάθεια αντιπερισπασμού για τη λίστα Λαγκάρντ - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: Η σπίλωση Φλαμπουράρη προσπάθεια αντιπερισπασμού για τη λίστα Λαγκάρντ

δημοσιεύτηκε:

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το πινγκ-πονγκ ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ φτάνοντας στο αποκορύφωμά του όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Αυτή τη φορά η αφορμή της αντιπαράθεσης των δύο κομμάτων ήταν η υπόθεση με την τεχνική εταιρία του Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την επαγγελματική ιδιότητα του Αλ.Φλαμπουράρη» ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες για την έκταση που πήρε θέμα στη ΝΔ.

«Αντί η ΝΔ να κρατήσει αποστάσεις από αυτήν την άθλια προσπάθεια συκοφάντησης ενός πολιτικού προσώπου που απάντησε με δημόσια έγγραφα και ντοκουμέντα, συντάσσεται με τον κίτρινο Tύπο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το ρόλο της σε αυτήν την επιχείρηση σπίλωσης. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια προσπάθεια αντιπερισπασμού και συγκάλυψης των εγκληματικών της ευθυνών αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την υπόθεση των υποβρυχίων.  Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

 

ΝΔ: Λίστα Τσίπρα…

 

Η ΝΔ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ να ασχοληθεί και με τη λίστα Τσίπρα. Σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων μπορεί να ενημερωθεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που διόρισε ο κ. Τσίπρας μέσα στη νύχτα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.