Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Έως σήμερα, 31 Μαΐου και έως τις 2 μ.μ.  θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι τα παιδιά (βρέφη- νήπια) των δικαιούχων του ΟΑΕΔ, οκτώ μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2019) έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Η λειτουργία των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί 5 ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 και τελειώνει στις 16:00. Η φιλοξενία των βρεφών – νηπίων είναι δωρεάν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία.

Μέσα σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς. Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.


Exit mobile version