H Αθήνα στην λίστα με τους 25 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2015

Στην παγκόσμια  λίστα με τους 25 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2015, εντάσσεται και η Αθήνα, σύμφωνα με την  μεγαλύτερη διεθνή ταξιδιωτική πλατφόρμα, TripAdvisor. Η έρευνα αυτή βασίζεται στις κριτικές των χρηστών της πλατφόρμας.

Αναλυτικότερα, η πλήρη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς  για το 2015 είναι η ακόλουθη:

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Μαρακές (Μαρόκο), ακολουθεί το Σιέμ  Ρέαπ (Καμπότζη), στην τρίτη θέση της λίστας  βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), στην τέταρτη θέση  είναι  το Ανόι (Βιετνάμ). Εξίσου σημαντική θέση κατέχει και η Πράγα (Τσεχία) και στην έκτη θέση βρίσκεται το Λονδίνο (Αγγλία). 

Ακολουθούν: η  Ρώμη (Ιταλία), το Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), το  Παρίσι ( Γαλλία), το Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική), η Νέα Υόρκη, η Τζέρματ (Eλβετία), η Βαρκελώνη  (Ισπανία), η Καππαδοκία (Τουρκία ), Ούμποτ (Μπαλί), Κόϊσκο ( Περού), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Μπανγκόγκ, (Ταϋλάνδη) Κατμαντού (Νεπάλ ), Αθήνα (Ελλάδα),  Bουδαπέστη (Ουγγαρία), η Κέενστοουν  (Νέα Ζηλανδία), το Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι (ΗΑΕ). Την τελευταία θέση στην  λίστα καταλαμβάνει το Σίδνεϊ (Αυτραλία).

 

Exit mobile version