Quantcast
Ηράκλειο: Αύξηση 20% κατέγραψε σήμερα η πρώτη πτήση από Γερμανία - enikonomia.gr
share

Ηράκλειο: Αύξηση 20% κατέγραψε σήμερα η πρώτη πτήση από Γερμανία

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 20% κατέγραψε σήμερα η πρώτη πτήση από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» στο πλαίσιο της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου, δήλωσε  ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Συγκεκριμένα, περίπου 188 Γερμανοί τουρίστες μετέφερε η πτήση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας «Air Berlin» που έκανε «ποδαρικό» στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για το 2016. Τους πρώτους Γερμανούς επισκέπτες στο νησί για φέτος υποδέχτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης και ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας.

Ειδικότερα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης επισήμανε ότι “η Κρήτη είναι ένας ασφαλής, ποιοτικός, φιλόξενος προορισμός, κάτι που είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους”. Σύμφωνα με τον ίδιο,«αυτό το μήνυμα εισπράττουμε και από τις εκθέσεις τουρισμού στις οποίες συμμετέχουμε ως περιφέρεια στο εξωτερικό. Τα μηνύματα για τις φετινές αφίξεις είναι πάρα πολύ θετικά».

Από την άλλη πλευρά ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας τόνισε πως «η Γερμανία είναι η μεγάλη μας αγορά και τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, και φέτος μπορεί να  σημειώσει αύξηση 50% το 2016 σε σχέση με το 2015».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.