Κρήτη: Περισσότεροι από 100.000 Πολωνοί τουρίστες το 2015

«Περισσότεροι από 100.000 Πολωνοί τουρίστες επισκέφτηκαν φέτος την Κρήτη, κατατάσσοντας κατά αυτόν τον τρόπο το νησί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Πολωνών» ανέφερε πρόσφατα ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης, βασιζόμενος στα αποτελέσματα της πρώτης τουριστικής έκθεσης «Grecka Panorama 2015» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία.

Ο κ. Βαμιεδάκης συμπλήρωσε ότι τα πρώτα δείγματα κρατήσεων για το 2016 είναι ενθαρρυντικά, παρουσιάζοντας την Κρήτη στην πρώτη 5άδα των προτιμήσεων γενικά των Πολωνών τουριστών και πρώτη μεταξύ των ελληνικών προορισμών. Η πολωνική αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης τόσο για την  Κρήτη όσο για την Ελλάδα γενικότερα.

«Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της περιφέρειας Κρήτης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες και επαφές με τουρ οπερέιτορ που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη Κρήτη»,σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαμιεδάκης.

Exit mobile version