Τουρισμός για Όλους: Αυτά είναι τα 7 θετικά στοιχεία του προγράμματος για τους δικαιούχους

τουρισμός για όλους

Αρκετά θετικά στοιχεία περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” σε σχέση  με το αντίστοιχο πρόγραμμα των προηγούμενων ετών. 

Μερικά από αυτά είναι μεταξύ άλλων:

 

Τουρισμός για Όλους: Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher – Δείτε το παράδειγμα

Το υπουργείο Τουρισμού παρέθεσε στην ιστοσελίδα του ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί ο δικαιούχος του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” να χρησιμοποιήσει το voucher:

Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Έτσι, το πρόγραμμα συμβάλει και στον στόχο της παράτασης της τουριστικής περιόδου, σε δώδεκα μήνες τον χρόνο.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» δεν καλύπτει δαπάνες μετακίνησης, όπως ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,. Καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής.

 

 

 

Exit mobile version