Τουρισμός για Όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι θα λάβουν 300 ευρώ

Τουρισμός για Όλους

Άνοιξε η πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024 για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024». Μέσω αυτού θα χορηγηθούν voucher έως και 300 ευρώ. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εκπνέει τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 23:59.

Έως τότε μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι οι δυνητικοί δικαιούχοι που καλύπτουν τα κριτήρια και οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω μέσω της ιστοσελίδας https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024).

Πάντως μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, οι δικαιούχοι θα λάβουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία ή καταλύματα της χώρας.

Διευκρινίζεται πως στο πρόγραμμα:

Ωστόσο οι κληρωθέντες του Προγράμματος Τουρισμός για όλους 2020, που παρατάθηκε μέχρι το τέλος του 2021, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024».

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα τα εξής:

Οι δικαιούχοι

Αίτηση για το πρόγραμμα θα μπορούν να υποβάλουν πολίτες που πληρούν τα εξής εισοδηματικά κριτήρια:

 

 

Στο νέο πρόγραμμα δεν μπορούν να λάβουν μέρος επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2024» της Δ.Υ.Π.Α. – ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής – καθώς και οι κληρωθέντες του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022», ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευθείτε τις «Συχνές Ερωτήσεις» στην ιστοσελίδα υποβολής αιτήσεων https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024

Τα ποσά

Σημειώνεται πως αυξάνεται η επιδότηση στα 200 ευρώ ανά δικαιούχο (από 150 ευρώ που προβλέπονταν στο προηγούμενο πρόγραμμα).

Στα 300 ευρώ ανέρχεται το ποσό σε φυσικά πρόσωπα που είναι:

Επιπλέον το πρόγραμμα προβλέπει:

 

Exit mobile version