Quantcast
"Ποτέ την Κυριακή" λένε οι λογιστές του Ρεθύμνου - enikonomia.gr
share

“Ποτέ την Κυριακή” λένε οι λογιστές του Ρεθύμνου

δημοσιεύτηκε:

Ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου τάσσεται ο Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων του νομού Ρεθύμνου, ο οποίος συμμετέχει όπως ανακοίνωσε, στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του συνδέσμου, Αρετή Σταγάκη, «είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας θα συνεχιστεί, διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά. Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017, συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου».

Τα μέλη του συνδέσμου συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με κινητοποιήσεις, και καλούν στην ανακοίνωσή τους, τους εργαζόμενους στο εμπόριο, να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων, καθώς και τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών, να σταθούν δίπλα τους και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου.


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.