Quantcast
Τέσσερις ελληνικές εταιρείες στον τελικό των European Business Awards 2015-2016 - enikonomia.gr
share

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες στον τελικό των European Business Awards 2015-2016

δημοσιεύτηκε:

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες περιλαμβάνονται στις 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης που διακρίθηκαν κατά τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού European Business Awards 2015/2016 sponsored by RSM με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής: Coffee Island (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year), Megas Yeeros (The Import/Export Award), Pharma-Data (The Award for Customer Focus) και ΒIKOΣ -ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ (The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m).

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.