Quantcast
Χωρίς πρόοδο η συζήτηση του θέματος της Ελλάδας στο Euroworking Group - enikonomia.gr
share

Χωρίς πρόοδο η συζήτηση του θέματος της Ελλάδας στο Euroworking Group

δημοσιεύτηκε:

Του Τάσου Δασόπουλου

 

Χωρίς ουσιαστική πρόοδο για το Ελληνικό θέμα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Euroworking Group, το οποίο συνεδρίασε πριν από λίγες ώρες, με βασικά θέματα την επανεξέταση των θεμάτων της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Σύμφωνα με αξιωματούχους που συμμετείχαν στην συνεδρίαση, το θέμα της Ελλάδας συζητήθηκε ως πρόσθετο στην σημερινή συνεδρίαση και μόνο επειδή ο εκπρόσωπος της Ελλάδας κ. Γιώργος Χουλιαράκης θέλησε να παρουσιάσει την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα στον σχεδιασμό των μεταρρυθμίσεων που θα συζητηθούν στο Eurogroup της Δευτέρας.

Στην κατεύθυνση αυτή δόθηκε εντολή από τις άλλες χώρες, για μια αναλυτική κοστολόγηση και αιτιολόγηση των έξι μεταρρυθμίσεων που αποφασίστηκε από την Ελλάδα, να παρουσιαστούν στην σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης της Δευτέρας .

Στο μεταξύ, ευρεία σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Στη σύσκεψη μετέχουν όλοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και σύσσωμο το οικονομικό επιτελείο, όπως οι κ.κ. Γ. Βαρουφάκης, Γ. Δραγασάκης, Ευ. Τσακαλώτος. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.