Quantcast
Αχτσιόγλου: Ενημέρωσε την ΕΣΕΕ και τη ΓΣΕΒΕΕ για τη ρύθμιση των οφειλών στα ταμεία - enikonomia.gr
share

Αχτσιόγλου: Ενημέρωσε την ΕΣΕΕ και τη ΓΣΕΒΕΕ για τη ρύθμιση των οφειλών στα ταμεία

δημοσιεύτηκε:

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά και τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), Νάσο Ηλιόπουλο συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων των επαγγελματοβιοτεχνών για τα οφέλη και τις προϋποθέσεις υπαγωγής φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Παράλληλα, η Υπουργός Εργασίας και ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ ενημέρωσαν τους προέδρους της ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ για την αλλαγή στη διαμόρφωση του προστίμου για την αδήλωτη εργασία που σχεδιάζει το Υπουργείο Εργασίας.

Στο επίκεντρο της προωθούμενης αλλαγής βρίσκεται η σύνδεση του ύψους του προστίμου με την πρόσληψη του εργαζόμενου που ήταν αδήλωτος και η υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών υπέρ αυτού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.