Quantcast
Τσακαλώτος: Το κλίμα στην οικονομία είναι λίγο καλύτερο - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος: Το κλίμα στην οικονομία είναι λίγο καλύτερο

δημοσιεύτηκε:

Για «λίγο καλύτερο και πιο αισιόδοξο κλίμα» στην οικονομία έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος σε επίσκεψή του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Ο υπουργός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας, Νίκο Μυρτάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τους στόχους της τράπεζας.


Ο κ.Τσακαλώτος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκτυο υποστήριξης της καινοτομίας διάχυσης πληροφορίας «Πράξη», που εντασσεται στο Προγραμμα Πλαίσιο της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία «Οριζοντας 2020» και αφορά τη συνεργασία μεταξύ της Τράπεζας και του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστα Φωτάκη.

Τον κ. Τσακαλώτο ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του δικτύου, Ηρακλής Καραντώνης, ο οποίος εξήγησε στον υπουργό Οικονομικών πώς θα λειτουργεί το δίκτυο και πώς θα μπορέσει να βοηθήσει τοπικές επιχειρήσεις να παράξουν προστιθέμενη αξία στην Περιφέρεια Κρήτης και μαζί με αυτό να ενισχυθεί και η περιφερειακή οικονομία.

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ο κ. Τσακαλώτος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣ, Μιχάλη Μαρακάκη και τον διευθυντή δικτύων της τράπεζας, Γιώργο Επανωμεριτάκη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.