Quantcast
Πότε θα τοποθετηθεί ο κ. Στουρνάρας για το Eurogroup- Τι απαντούν οι κύκλοι της ΤτΕ - enikonomia.gr
share

Πότε θα τοποθετηθεί ο κ. Στουρνάρας για το Eurogroup- Τι απαντούν οι κύκλοι της ΤτΕ

δημοσιεύτηκε:

“Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση” αναφέρουν οι κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος απαντώντας στις προσκλήσεις- κυβερνητικών στελεχών που ζητούν να τοποθετηθεί ο Διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας για τη χώρα μετά την επίτευξη της συμφωνίας του Eurogroup της 21ης Ιουνίου για την Ελλάδα.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι παράγοντες, ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία και θα την πάρει στα “χέρια” του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.


Επιπλέον οι κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρουν ότι, όσες φορές τοποθετήθηκε ο κ. Στουρνάρας για την οικονομία, τους κινδύνους, την “καθαρή “έξοδο αλλά και την προληπτική γραμμή, το έκανε πάντα θεσμικά, είτε μέσα από εκθέσεις της ΤτΕ είτε με ομιλίες του σε συνέδρια κι εκδηλώσεις για την οικονομία.

“Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί και τώρα και θα υπάρξουν εκπλήξεις στην τοποθέτηση του. Η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις. Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο Facebook”, σημειώνουν οι πηγές.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.