Quantcast
Παπανάτσιου για τον ΕΦΚ στο κρασί: Ένα ακόμα μνημονιακό μέτρο φτάνει στο τέλος του - enikonomia.gr
share

Παπανάτσιου για τον ΕΦΚ στο κρασί: Ένα ακόμα μνημονιακό μέτρο φτάνει στο τέλος του

δημοσιεύτηκε:

“Η ρύθμιση για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί έρχεται για να στηρίξει ένα από τα πιο δυναμικά πεδία παραγωγής της χώρας μας, την παραγωγή οίνου”, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προσθέτοντας ότι “το οικονομικό επιτελείο θα προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να στηρίξει τα παραγωγικά πλεονεκτήματα της χώρας”.

Στη δήλωσή της, η υφυπουργός επισημαίνει πως “έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο ότι ο δημοσιονομικός χώρος που δημιουργείται από την υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας θα αξιοποιείται για να «επιστρέφει» στο λαό, για την ανακούφιση από βάρη που φορτώθηκε η κοινωνία την περίοδο των μνημονίων. Έτσι, θα υπάρχει μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας με τους εκπροσώπους όλων των κλάδων, όπως υπήρξε από την πρώτη στιγμή με τον κλάδο των οινοπαραγωγών”.

Το απόγευμα στη Βουλή, παρουσιάζοντας την τροπολογία για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί, η κ. Παπανάτσιου δήλωσε ότι “καταργούμε τη διάταξη, δεν προβλέπεται στον προϋπολογισμό. Ένα ακόμα μνημονιακό μέτρο» φτάνει στο τέλος του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.