Quantcast
Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους έως τη Δευτέρα - enikonomia.gr
share

Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους έως τη Δευτέρα

δημοσιεύτηκε:

Μπαράζ πληρωμών αρχίζει από αύριο, Παρασκευή, 26 Ιουλίου καθώς θα καταβληθεί το ΚΕΑ ,οι συντάξεις κάποιων ταμείων και η εκλογική αποζημίωση στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:


-Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ

Αύριο, 26 Ιουλίου θα καταβληθεί το ΚΕΑ του Ιουλίου στους δικαιούχους. Η πληρωμή αφορά σε όσους είχαν υποβάλλει αίτηση έως τις 30 Ιουνίου. Επιπλέον επισημαίνεται ότι η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

-Οι συντάξεις-επιδόματα

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Αυγούστου, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019. Την ίδια ημερομηνία θα καταβάλει και ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις Αυγούστου 2019 αλλά και τα επιδόματα στους ανασφάλιστους υπερήλικες.

– Η ειδική εκλογική αποζημίωση
Έως τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου θα έχει γίνει η πίστωση της εκλογικής αποζημίωσης των Βουλευτικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Η πληρωμή αυτή αφορά όσους υπέβαλαν την σχετική αίτηση και συμπλήρωσαν τον ΙΒΑΝ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.