Quantcast
Πιτσιλής για την επίθεση σε εφοριακούς στο Ρέθυμνο: Δεν μας πτοούν - enikonomia.gr
share

Πιτσιλής για την επίθεση σε εφοριακούς στο Ρέθυμνο: Δεν μας πτοούν

δημοσιεύτηκε:

Ξεκάθαρο μήνυμα σε ό, τι αφορά τους ελέγχους από την ΑΑΔΕ, έστειλε από το Ηράκλειο που βρίσκεται εκτάκτως, ο διοικητής Γιώργος Πιτσιλής, μετά το περιστατικό βίας στο Ρέθυμνο, με θύμα δύο ελεγκτές κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής.

Όπως δήλωσε ο κ. Πιτσιλής:

«Ήρθα εδώ στο Ηράκλειο μόλις πληροφορήθηκα το περιστατικό. Πρόκειται για μια πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση σε υπαλλήλους των ελεγκτικών μας υπηρεσιών, η οποία θα αντιμετωπιστεί από το κράτος δικαίου όπως αρμόζει στην περίπτωση. Θέλω να είναι σαφής και κατηγορηματικός. Τέτοιες επιθέσεις όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας οπλίζουν με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα, στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Ως διοικητής της ΑΑΔΕ θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα στελέχη των υπηρεσιών μας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, αλλά και τη συμπαράσταση τόσο τη δίκη μου, όσο και όλων των εργαζομένων της ΑΑΔΕ, στους δυο συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν».

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Τασσόπουλο, ο 58 χρονος ελεγκτής δέχθηκε χτύπημα από πέτρα, ενώ η 55χρονη μετά από γροθιά, αντιμετωπίζει ρήξη τυμπάνου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.