Quantcast
Πρόγραμμα Γέφυρα: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - enikonomia.gr
share

Πρόγραμμα Γέφυρα: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση

δημοσιεύτηκε:

Έως τις 31 Μαρτίου του 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/) για να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων στεγαστικών δανείων με υποθήκη την α΄κατοικία (πρόγραμμα «Γέφυρα»).
Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος Γέφυρα είναι δανειολήπτες που πλήττονται οικονομικά από την κρίση της πανδημίας, έχουν εξυπηρετούμενο ή ρυθμισμένο δάνειο με προσημείωση/υποθήκη στην α’ κατοικία και δεν βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής πληρωμής.
Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι η καταληκτική προθεσμία εντός της οποίας οι δανειολήπτες που έχουν μη εξυπηρετούμενο δάνειο, καταγγελμένο ή μη, θα πρέπει να το έχουν ρυθμίσει. Συνεπώς, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσουν την επικοινωνία με την τράπεζά τους ή την εταιρεία διαχείρισης δανείων. Εφόσον συμφωνηθεί μία βιώσιμη ρύθμιση της οφειλής, οι δικαιούχοι θα λάβουν την κρατική επιδότηση της δόσης του δανείου τους, συνολικής διάρκειας 9 μηνών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.